Best wel simpel met weinig ingrediënten!
Tomaten-groentesoep
3-4 personen
Ingrediënten:
3 liter water
Peper & zout
40 à 50 g gebroken spaghetti, of vermicelli
3 stengels bleekselderij
1 of 2 paprika’s
1 blikje tomatenpuree à 70 g
200 g rundergehakt
Bereiding:
1. Snij paprika & bleekselderij in blokjes van 2 cm. Kook deze samen
met de tomaten 10minuten in de 3 liter water.
2. Kruid het gehakt naar smaak en draai kleine balletjes. Bak deze in een
aparte pan goed gaar.
3. Haal de bleekselderij, de paprika en 2 tomaten uit de pan. Pak dan de
staafmixer en pureer de overgebleven tomaten in de pan.
4. Voeg de gekookte groente, tomatenpuree & spaghetti/vermicelli toe.
5. Laat dit nog even doorkoken en voeg daarna de gehaktballetjes toe.
6. Zout & Peper naar smaak
~ Healthy Mommy
Geen opmerkingen:
Een reactie posten